Rynker

Rynkebehandling

 

Ønsker du at forbedre dit udseende og minimere dine rynker, uden at lave om på dig selv eller at det bliver for synligt. Så er der er flere forskellige behandlingsmuligheder, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. 

Individuel behandling af rynker og hudstruktur.

Der er flere årsager til hvorfor rynker opstår, samt hvilke behandlinger der foretrækkes for det bedste resultat. Dette analyseres og vurderes i samråd med vores sygeplejersker ved en lovpligtig konsultation.

I de fleste tilfælde vil injektionsbehandlinger såsom: Botox og Filler, kunne forbygge samt forbedre linjer og rynker. Derudover vil laserbehandlinger såsom: PicoWay Resolve, Ellipse Frax 1550, Fraktioneret Co2-laser (non-ablativ), forbedre hudstrukturen, så huden regenererer og linjer/rynker minimeres og huden opnår en flottere glød og udstråling. 


Hvorfor opstår rynker?

 

Rynker opstår som et led i den naturlige aldring. Huden og knoglestrukturen ændrer sig i takt med alderen. Huden mister sin elasticitet, og kollagenniveauet reduceres.
Der er stor forskel på, hvor hurtigt vi ældes og mister elasticitet i huden. Det afhænger blandt andet af genetiske faktorer, men også af livsstil, hvor især rygning og soleksponering har stor betydning.

 

 

Kan rynker forbedres/forebygges?


Rynker kan fjernes eller reduceres med forskellige kosmetiske behandlinger. Hvis du ikke har rynker, men blot ønsker at forebygge, kan der foretages behandlinger, der hjælper til at huden forbliver fin og på den måde udsætter for tidlig aldring af huden. 

Rynker, der opstår på baggrund af vores mimik, behandles med Botox. Dermed får huden ro, fordi musklen er afslappet i det område der er behandlet.  

 Rynker, som opstår på baggrund af mistet volumen eller reduceret elasticitet, behandles med for eksempel fillers (Restylane) eller laserbehandling. Laserbehandling stimulerer huden til at genopbygge en stærkere og forbedret hudstruktur, hvilket bevirker at rynker og fine linjer mindskes.

 

Vi tilbyder mange forskellige typer behandlinger, og tilrettelægger altid i fællesskab med dig den bedste behandling for at opnå det resultat, du ønsker.

Injektionsbehandling mod rynker

Laserbehandlinger til forbedring af hudstruktur/rynker